Säsongskort

TECKNA DITT SÄSONGSKORT HÄR!

Nu släpper vi äntligen säsongskorten för säsongen 21/22 och vi hoppas att ni alla vill vara med på resan! Genom att Du säkrar ditt Säsongskort har Du förtur till matcherna i vinter. För dig som köpte säsongskort ifjol vill vi visa vår uppskattning och ge något tillbaka – ta del av informationen längst ner på sidan

Vi erbjuder två enkla paketeringar med möjlighet till delbetalning via Klarna. Flexibelt och enkelt för dig som kund. Skillnaden mellan säsongsabonnemang och lösbiljett är ett lägre pris per match samt ett förtida stöd till vår verksamhet.


SÄSONGSKORT FAST

Ett vanligt säsongskort vilket betyder att kortet gäller för en person där man på sittplats har en fast plats som gäller för grundserien.

- Entré till alla 26 grundseriematcher

- Garantera din specifika plats

- Få först – betala sen via Klara

SÄSONGSKORT FLEX

Ett säsongskort där både sittplats och ståplats laddas med grundserieomgångarna. Här har man möjlighet att välja matcher och antal platser ur en pott. Exempelvis så kan man välja att gå varannan match och gå två personer. Önskar du boka detta vänligen kontakta [email protected]

- 26 valfria grundseriematcher

- Få först – betala sen via Klarna

Ett digitalt kort skickas ut när du tecknar nytt abonnemang. Det går även att teckna ett fysiskt kort för den som önskar. 

BETALSÄTT

Förutom kredit- och kortbetalning finns även möjlighet att betala via faktura eller delbetalning via Klarna. När du tecknar ditt säsongskort bestämmer du om du vill betala direkt, betala senare eller dela upp. På så sätt kan man individuellt avgöra om man vill betala hela beloppet eller delbetala, men TAIF erhåller beloppet oavsett betalningslösning.

ERBJUDANDE TILL ER SOM KÖPTE SÄSONGSKORT IFJOL

Till dig som köpte säsongskort ifjol och stöttade vår verksamhet vill vi rikta ett extra stort TACK till. Vi är medvetna om att du inte fullt ut kunde nyttja din plats pga publikrestriktionerna, men vi har inte glömt Dig. Vi vill ytterst ge dig något exklusivt i utbyte. Vi har nu tagit fram ett specialerbjudande enbart riktade till er som köpte säsongskort ifjol och som förlänger sitt abonnemang för kommande säsong 2021/22.

Vid förlängning i år kommer du att exklusivt erhålla en Guldbiljett som kommer att inkludera följande;

- Förtur samt fri sittplats till alla våra träningsmatcher hemma mot Mörrum, Kristianstad & HV71

- Exklusiv inbjudan till en middag inkl. dessert enbart för Guldbiljettsinnehavare inför träningsmatch med klubb- och spelarinformation med Niclas och Magnus

- Autografskrivning med spelartruppen efter matchen

- 15 % rabatt samma kväll i souvenirshopen

Vi kommer ha strikt kontroll att det enbart är just ni som köpte säsongskort i fjol och som förlänger i år som kommer åtnjuta detta erbjudande.

Till dig som privatpersoner som köpte säsongskort ifjol skickade vi ut ett mail i förra veckan om hur just Du gör för att förlänga din specifika plats. Har du inte fått detta mail - Vänligen kontakta [email protected]

OBS! Du har möjlighet att förnya din plats t.o.m. den 31/7, sedan släpps platsen upp för nyförsäljning

Till dig som företagskund kommer vi att kontakta angående förlängning av årskorten.

TECKNA DITT SÄSONGSKORT HÄR!