Säsongskort

TECKNA DITT SÄSONGSKORT HÄR!

Förenkla beslutsprocessen! Nu erbjuder vi två enkla paketeringar med möjlighet till delbetalning. Flexibelt och enkelt för dig som kund.

SÄSONGSKORT FAST

Ett vanligt säsongskort vilket betyder att kortet gäller för en person där man på sittplats har en fast plats som gäller för grundserien.

-Entré till alla 26 grundseriematcher

-Garantera din specifika plats

-Få först – betala sen

NYHET - SÄSONGSKORT FLEX

Ett säsongskort där både sittplats och ståplats laddas med grundserieomgångarna. Här har man möjlighet att välja matcher och antal platser ur en pott. Exempelvis så kan man välja att gå varannan match och går två personer. Önskar du boka detta vänligen kontakta [email protected]

-26 valfria grundseriematcher

-Få först – betala sen

Skillnaden mellan säsongsabonnemang och lösbiljett är ett lägre pris per match samt ett förtida stöd till vår verksamhet.

HALSDUK INGÅR

Du som tecknar säsongskort fram till 30 april erhåller en unik halsduk. Halsduken är Limited Edition och kommer inte säljas i souvenirshopen.

TIDIGARE SÄSONGSKORTSINNEHAVARE

För dig som hade sittplatsabonnemang under föregående säsong är din plats reserverad fram till 1 maj. Vi arbetar med att kontakta alla tidigare sittplatsabonnenter men har du ännu inte blivit kontaktad är du välkommen att kontakta oss via [email protected]

Du som har haft ett ståplatsabonnemang går nu själv in via hemsidan och bokar ditt säsongskort. Eftersom vi har ett nytt biljettsystem kommer inte säsongskortet från föregående år vara giltigt för entré. Ett digitalt kort skickas ut när du tecknar nytt abonnemang. Går även att teckna ett fysiskt kort för den som önskar.

BETALSÄTT

Förutom kredit- och kortbetalning finns även möjlighet att betala via faktura eller delbetalning via Klarna. När du tecknar ditt säsongskort bestämmer du om du vill betala direkt, betala senare eller dela upp. På så sätt kan man individuellt avgöra om man vill betala hela beloppet eller delbetala, men TAIF erhåller beloppet oavsett betalningslösning.

TECKNA DITT SÄSONGSKORT HÄR!