FUNKTIONÄRER

Stolthet, Hjärta och Tradition gör tillsamans trevligt bemötande och en bra service. Det är något som vi prioriterar på Tingsryds AIF:s hemmamatcher i Nelson Garden Arena, därför söker vi fler funktionärer till vår hall.

Att vara funktionär för TAIF innebär att man är med och bidrar till att matchevenemanget och hockeykärleken blir det bästa och att vår publik får en hockeyupplevelse utöver det vanliga. Vi söker dig som brinner för bra service och vill vara med i vår familj. 

Det vi söker är:

-Entréperonal
I entrén hälsar vi alla välkomna till en trevlig match, ler, scanna biljetter och erbjuder bästa möjliga upplevelse för kvällen. Som entrépersonal är man det första våra publik ser när dem kommer vilket innebär att vi vill visa den goda stämningen redan här. Har du kassavana så har vi även 2 kassor där vi säljer biljetter på plats. Du kan alltså både stå och blippa biljetter eller sälja biljetter till de som kommer och vill köpa sin biljett på plats. Det är viktigt att vi jobbar tillsammans och ser till så att vår publik får det bästa möjliga bemötandet. Vi träffas två timmar innan nedsläpp för att förbereda inför match.

-Publikvärdar 
Som publikvärd har man som uppgiften att se till så att alla har en så bra upplevelse som möjligt under matchen. Att vara hjälpsam och ser till att alla hittar till sin plats och får svar på sina frågor som var närmaste kiosk och toalett ligger. Det är viktigt att publiken känner sig välkommen och trivs i vår hall. Vi träffas två timmar innan match för att gå igenom matchen. 

- Mat & Dryck personal
Vi säljer idag mat och dryck på flera ställen i vår hall. Där behöver vi hjälp vid kassan och själva serveringen. Vi träffas två timmar innan nedsläpp och hjälps åt att förbereda och starta upp  inför varje match. Under matchen ser vi till att allt flyter och att våra kunder får den bästa möjliga servicen. Efter matchen hjälps vi åt att stänga och städa efter oss. 

Som funktionär får man 
- Korv, dricka och kaffe varje match
- Frikort om man hjälper till minst 8 gånger under säsong
- Inbjudan till funktionärsträffar 
- En massa nya vänner som tillsammans bildar TAIF familjen

Om du skulle vilja bli funktinär kan du anmäla dig här nedan!