TAIF-APPEN

Tillsammans med det Karlskronabaserade företaget WIP har Tingsryds AIF tagit fram en mobilapp. Det är något som man får säga ligger helt rätt i tiden och är ytterligare ett steg i rätt riktning vad gäller både öppenhet och kommunikation mot fansen.

Appen finns tillgänglig på App store och Google play. Sök på Tingsryd och ni hittar den. Så småningom är tanken att den även ska finnas till Windows phone. Appen är helt gratis och vi hoppas naturligtvis att så många som möjligt ladda ner och använder den då det finns många fördelar med den.

Vad finnas i appen?

Kort sagt så kan man säga att i princip allt som finns på hemsidan finnas i appen, allt från information om enskilda spelare i både J- och A-lag till information om restaurangen. Så fort hemsidan uppdateras med en nyhet så kommer den även upp direkt på appen också, den största fördelen med appen är naturligtvis att all information blir mer lättillgänglig för supportrarna.

Dock finns det inte någon form av liverapportering nu i början men detta jobbas det för fullt med att försöka få in någon form, förhoppningsvis via Swehockey eller Everysport.