Hemma
Tingsryd
TAIF
Borta
Mora
MIK

Inför kvällens hemmamatch mot Mora IK

19 februari 2020 11:00

Tingsryds AIF tar emot Mora IK ikväll med nedsläpp 19:00. Vi är i slutspurten av HockeyAllsvenskan 19/20 och det återstår endast sex matcher i grundserien.


Mora började sin resa till Småland redan under gårdagen och kommer senast från en hemmaförlust mot Vita Hästen som slutade 0-4. Mora fick en trög start på säsongen men har i dagsläget jobbat sig upp på en åttonde plats i tabellen med 59 inspelade poäng. Senast gick man ut med att spelaren Tomas Skogs missar resten av grundserien på grund av hjärskakning.

Tingsryd kommer senast från en förlust borta mot serieledarna Björklöven där lördagens match slutade 5-2. Lagen har mött varandra tre gånger tidigare den här säsongen där Tingsryd lyckats vinna två av matcherna. Tingsryd ligger nu på plats 11 i tabellen med 56 poäng vilket är tre poäng bakom Mora. Varje match är viktig, men ikväll finns det inget annat än tre viktiga poäng.

Läget i truppen

Backen Anton Johansson fick en smäll i matchen mot AIK och som det ser ut nu kommer han inte att spela under närmaste tiden.

Däremot är backen Albin Johansson, som skadade sig tidigt på säsongen, tillbaka efter sin rehabträning som gått över förväntan. Albin är tillgänglig i ikvällens hemmamatch mot Mora.

TEAM RYNKEBY

Team Rynkeby möter ni i entrén som är en del i ett europeiskt välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar till barn med cancer och deras familjer. Deltagarna är organiserade i olika lag som gemensamt cyklar ner till Paris. Under matchen kommer ni kunna swisha till Team Rynkeby och är då med i utlottningen av ett säsongskort för säsongen 20/21.

PUCKKASTNING

Puckkastningen är äntligen tillbaka i hallen. 1:a priset är två sittplatser till nästa hemmamatch mot KHK. Säkra pucken för detta vill ni inte missa!

ÅKE JOHANSSON STIPENDIUM

Ett målvaktspris ska delas ut i första paus till en av våra lovande ungdomar.

KÖP BILJETT HÄR!

Varmt välkommen!