Hemma
Karlskrona
KHK
Borta
Tingsryd
TAIF

Inför KHK borta

10 januari 2020 12:50

Tingsryd gästar NKT Arena under fredagskvällen för att ta sig an Karlskrona HK på bortais. Lyssna på intervjun med Anton Johansson.


Tingsryd åkte på en sur strafförlust i årets första hemmamatch, där Södertälje var laget som vann med 4-3. Efter detta resultat gick dock inte Södertälje om Tingsryd i tabellen med tanke på att en poäng räckte för hemmalaget, åtminstone för att stanna kvar på plats åtta tack vare målskillnaden. Tingsryd har 48 inspelade poäng efter 35 omgångar.

Ikväll möter man Karlskrona HK som efter de senaste fyra matcherna har lyckats vinna tre av dem. Karlskrona ligger på en sjunde plats i tabellen med sina 51 poäng efter 35 spelade omgångar, målskillnaden ligger på -14 medan Tingsryd har -13.

Lagen har tidigare mött varandra två gånger under säsongen där man i första matchen borta vann med hela 4-0, en seger och en laginsats som man inte glömmer i första taget. Den andra matchen slutade i vinst även den, men denna gång efter straffar vilket gav Tingsryd två poäng på hemmaplan. Tre poäng i matchen ikväll och Tingsryd är ikapp KHK.

Truppen:

Målvakter:

#75 Arvid Söderblom

#1 Andreas Ljunggren

Backar:

#6 Jacob Lundegård

#7 Ludvig Claesson

#13 Rasmus Bengtsson

#16 Anton Johansson

#22 Rasmus Sörgardt

#28 William Fransson

#32 Robin Olsson

Forwards:

#8 Robin Carlsson

#9 Jakob Heljemo

#17 Joseph Jonsson

#21 Gustav Olhaver

#81 Filip Owesson

#25 Benjamin Nissner

#29 Simon Norberg

#33 Felix Olsson

#40 Oskar Stål Lyrenäs

#52 Ludvig Elvenes

#60 Joachim Nermark

#80 Oscar Holst

Frånvarande:

Albin Johansson och Anton Svensson är fortfarande borta pga skada. Elias Gunnarsson spelar med Nybro och Oliver Nilsson med Mörrum.