Hemma
Tingsryd
TAIF
Borta
Timrå
TIK

Inför Tingsryd - Timrå

11 december 2019 12:40

Äntligen match igen! Tingsryds AIF möter Timrå IK och det bjuds inte bara på hockey utan mycket annat. Hör vad Gustav Olhaver har att säga inför mötet.


Kvällens motstånd har svarat för en fin första halva säsong och placerar sig på en tredje plats i tabellen inför kvällens match. Timrå har spelat ihop hela 55 poäng och notera att laget går in i omgång 28.

Tingsryd föll på övertid i senaste matchen då man mötte Vita Hästen där slutresultatet blev 1-2. Ikväll laddar Tingsryd för en ny hemmamatch när Timrå kommer på besök med nedsläpp 19:00. Tingsryd går ikväll in i omgång 29 och placerar sig på en åttonde plats i tabellen med sina 39 poäng.

MISSA INTE

Två tjejer från skolan AMB kommer att bjuda på livemusik i entrén. Lyssna på härlig musik innan nedsläpp och i periodpauserna.

Många har saknat den klassiska puckkastningen så vi kör en efterlängtat omgång i andra periodpausen!

Det kommer även säljas både Bingolotter och Sverigelotten i entrén. Köp dem av TAIF!

Under matchen i varje powerbreak kommer vi att köra något som heter Musikhjälpen-swish. Där är man välkommen att bidra i insamlingen till Musikhjälpen 2019.

HockeyAllsvenskan har ordnat en bred kampanj där vi tillsammans ska slå ett slag för att samla in pengar till kampen mot sexuellt våld i krig och konflikter. I samband med matchen ikväll gör vi detta tillsammans med alla klubbar i Hockeyallsvenskan.

Varmt välkomna på onsdagshockey!