Hemma
Tingsryd
TAIF
Borta
MODO
MODO

Inför: Tingsryd jagar ett trendbrott

26 januari 2019 10:00

Tingsryd har förlorat fyra raka matcher och siktar på ett trendbrott i hemmamatchen mot MODO.


Tingsryd är i en svacka och har förlorat de fyra senaste matcherna. Hemma i Nelson Garden Arena har man dock poäng i tre raka matcher.

Ikväll väntar hemmakamp mot seriefemman MODO.

Lagen har mötts tre gånger under säsongen och alla har slutat med uddamålsresultat. MODO vann första mötet, sedan har Tingsryd vunnit två raka efter övertid.

– Det har varit jättejämna matcher mot Tingsryd den här säsongen, och lite annorlunda matcher för oss. Vi har inte riktigt fått dem dit vi vill, trots att vi har tagit lite poäng mot dem, säger MODO-tränaren Björn Hellkvist till klubbens hemsida.

– Jag tycker att Tingsryd har fått spela lite för mycket på deras villkor. Det hoppas jag kunna bryta med större puckinnehav, bättre kontroll och ett större MODO med en kraftfull tro på det vi står för.

Gästerna har varit upp och ner under säsongen men har nu tre segrar på de fyra senaste matcherna.

Tingsryd 1-4-föll mot Västervik senast.

– En tung förlust. Jag tycker att vi spelade bra hockey, men vi har svårt att få in puckarna just nu, sa tränaren Larry Pilut till smp.se efter den matchen.

Noterat:

» Tingsryd har släppt Hannes Johansson som istället är klar för spel i Karlskrona. Forwarden har dock inte spelat sedan slutet av november på grund av skada.

» MODO förväntas ställa upp med samma lag som senast, skriver allehanda.se. I förra matchen spelade inte Tobias Ericsson, Victor Aronsson, Ludvig Elvenes och Johan Eriksson.