Vi söker spelare till vårt J20-utvecklingslag inför nästa säsong

4 maj 2020 10:30


Efter två lyckade säsonger i J18-utvecklingslag planerar vi nu för nästa säsong med målet att istället kunna ha ett utvecklingslag för J20.

Genom utvecklingslaget ges de egna spelarna möjlighet till fortsatt spel i föreningen även om man inte kommit in på elithockeygymnasiet. På så sätt ges möjlighet till fortsatt utveckling i sitt ishockeyutövande och ett fortsatt engagemang för ishockeyn och föreningen.

Satsningen ligger i linje med föreningens mål att skapa ett livslångt hockeyintresse och är en del av föreningens ambition att utveckla ungdoms- och juniorverksamheten genom både bredd- och elitsatsningar. Satsningen ger dessutom möjlighet till ett utökat elevunderlag för den lokala gymnasieskolan. Laget drivs av ideella ledare i föreningen och är ett breddlag som är öppet för alla.

Laget kommer att spela i den lägsta serien för J20 (för närvarande Div 1). För att få en tillräckligt bred trupp behöver vi även spelare från andra föreningar och vi söker nu spelare födda 01, 02, 03 och 04 som är intresserade av att vara med.

Kontakta Joakim Axelsson 070-631 85 09 för intresseanmälan.