Förlust mot Björklöven

2 december 2020 21:30

Det var ett revanschsuget Björklöven som gästade oss under onsdagskvällen och som gick segrande ur matchen. Slutresultatet blev 0-3.


En jämn förstaperiod som bjöd på chanser åt båda håll och en varsin utvisning, men inga jättelägen som skulle resultera i några mål. Närmast mål var Björklövens Karl Johansson som fick till ett backhandsskott i stolpen, men målen fick vänta.

Björklöven satte hög press på Tingsryd i andra perioden men Tingsryd visade upp ett bra försvarspel. Åtminstone tills dess att Björklövens back Alexander Deilert lyckades få in ett powerplay-mål med mycket trafik framför kassen. Det dröjde inte länge tills det skulle bli 0-2 när bortalagets Alex Hutchings pricksköt via stolpen och in i mål.

Tingsryd fortsatte kämpa i underläge och fick till en del längre anfall men hade inte det som krävdes för att komma förbi Björklövens målvakt. Matchens sista mål skulle komma från Björklövens klubba med bara tre minuter kvar av matchen. Det var ett revanschsuget bortalag som gästade Nelson Garden Arena i afton och resultatet slutade 0-3.

Målskyttar Tingsryd:

Målskyttar Björklöven: Alexander Deilert, Alex Hutchings, Axel Ottosson

Kommentarer från tränare Magnus Bogren:

Din syn på matchen, Magnus?

-Jag tycker att vi kämpar och sliter, så arbetsinsatsen kan man inte klaga på. Men jag tycker att vi behöver tuffa till oss lite och dem får vinna kamper alldeles för lätt över hela banan. Vi har stunder där vi gör det väldigt bra men vi behöver spela lite klokare i vissa lägen än vad vi gör idag.

Det var en vecka sedan vi spelade match sist, kan det ha något med matchvilan att göra?

-Nej, jag tycker inte det ska vara några problem, det var trots allt bara en vecka sedan sist. Vi möter ett bra lag som kommer ut hårt och vi är med mycket men dem vinner för mycket kamper. Vi har lägen men vi måste göra det mycket jobbigare för deras målvakt.

Anton Svensson klev av matchen tidigt, statusen där?

-Anton Svensson fick en smäll och vi får se imorgon hur läget är.

Info om Stödpaketen

Tusen tack till er som köpt stödpaket i samband med kvällens match! Vi håller stödpaketen öppna till 00.00. Under morgondagen redovisar vi antalet sålda stödpaket samt presenterar vinnarna.

Tack medlemmar, supportrar, partners och övriga som står vid vår sida - Ni är guld värda!