Förlust mot Björklöven
Publicerad: 2020-12-02
Det var ett revanschsuget Björklöven som gästade oss under onsdagskvällen och som gick segrande ur matchen. Slutresultatet blev 0-3.

En jämn förstaperiod som bjöd på chanser åt båda håll och en varsin utvisning, men inga jättelägen som skulle resultera i några mål. Närmast mål var Björklövens Karl Johansson som fick till ett backhandsskott i stolpen, men målen fick vänta.

Björklöven satte hög press på Tingsryd i andra perioden men Tingsryd visade upp ett bra försvarspel. Åtminstone tills dess att Björklövens back Alexander Deilert lyckades få in ett powerplay-mål med mycket trafik framför kassen. Det dröjde inte länge tills det skulle bli 0-2 när bortalagets Alex Hutchings pricksköt via stolpen och in i mål.

Tingsryd fortsatte kämpa i underläge och fick till en del längre anfall men hade inte det som krävdes för att komma förbi Björklövens målvakt. Matchens sista mål skulle komma från Björklövens klubba med bara tre minuter kvar av matchen. Det var ett revanschsuget bortalag som gästade Nelson Garden Arena i afton och resultatet slutade 0-3.