Förlust mot Timrå efter dramatisk avslutning
Publicerad: 2019-11-01
Tingsryd förlorar borta ikväll mot Timrå i en match som slutar 3-2.

Timrå inledde matchen starkt vilket visade sig när laget redan i första perioden ledde med 3-0. Tingsryd kom inte ut riktigt som man hade velat i första perioden men detta skulle motbevisas i andra- och tredje perioden.

I mitten av matchen börjar Tingsryd få till en hel del lägen och Anton Svensson blir den som spräcker nollan i slutet av andra perioden till 3–1.

Tredje perioden resulterade i en spännande avslutning där Tingsryd fick visa sin offensiva sida och tryckte på i anfallszon. Joseph Jonsson reducerar sedan till 3-2 och det är då matchen blir nervig, speciellt för Timrå som inledde matchen med en 3-målsledning. Trots en timeout och att man plockar ut målvakten i slutminuterna lyckas man ikväll inte få med sig några poäng. Slutresultatet skriv 3-2 till Timrå.

Målskyttar Timrå: Marcus Hardegård, Jens Lööke, Sebastian Ohlsson

Målskyttar Tingsryd: Anton Svensson, Joseph Jonsson

Tingsryd biter ihop och kommer igen. På söndag är det match mot BIK Karlskoga hemma i Nelson Garden Arena. Slut upp i hallen och glöm inte bort att vi har Halloweentema där man som utklädd har möjlighet att vinna en träff med A-lag under en match! Kl. 17:30 är det nedsläpp - välkomna!!