Tingsryd vinner sin sjunde raka träningsmatch
Publicerad: 2019-09-06
Ikväll spelade Tingsryd sin sjunde träningsmatch borta mot Troja-Ljungby. Kvällens match slutade med vinst för Tingsryd där Anton Blomberg stod för båda målen.

Tingsryd tar ledningen i PP genom Anton Blomberg. Några sekunder senare kommer en kvittering där Troja gör mål genom Hampus Olsson. Perioden slutar 1-1 med lite övertag från Troja.

I andra perioden avlöste chanserna varandra men båda målvakterna Arvid Söderblom och Wictor Ragnewall storspelade vilket gjorde att perioden slutade 0-0.

I tredje perioden gör TAIF sin bästa period och vinner den efter ett sent mål, återigen av Anton Blomberg, en styrning som resulterar i 1-2.

Målskyttar Tingsryd: Anton Blomberg 2, Ass Ludvig Claesson 2, Ass Ludvig Elvenes

Målskyttar Troja-Ljungby: Hampus Olsson, Ass Felix Wermelin, Ass William Romfors