Inför: TAIF-BIK

30 oktober 2020 08:40

Den här fredagen bjuder på hockey och det är BIK Karlskoga som står för motståndet.


Äntligen dags för match hemma i Nelson Garden Arena igen efter några dagars uppehåll från matcher. Som vi tidigare nämnt kommer tränare och sportchef Magnus Bogren hålla sig hemma efter konstaterad covid-19. Men tränare Larry Pilut kommer att styra i båset tillsammans med Mattias Bergström, huvudtränare för J18. I övrigt är spelarna friska och laddade inför kvällens match.

Det blir säsongens första möte mot just BIK Karlskoga.

BIK Karlskoga har efter nio omgångar samlat på sig 15 poäng där man senast vann hemma mot AIK med 4-0. Med det sagt har laget hittills placerat sig på en fjärde plats i tabellen.

Tingsryd fick med sig en vinst och en förlust efter förra helgens två hemmamatcher. Segern mot Väsby slutade 8-2, medans matchen mot Västervik slutade 1-2. Tingsryd har spelat en match mer än gästerna och ligger på en sjätte plats med sina 14 poäng.

Larry Pilut kliver in och tar huvudansvaret i kvällens match. Såhär går tankarna inför mötet:

-Nu har vi fått vila upp oss efter två tuffa veckor med matcher och kommer tillbaka med energi till kvällens match. Det som blir extra viktigt mot Karlskoga är att vi spelar med hög fart och diciplin så att vi kan vinna den här matchen. VI är revanchsugna sedan förra mötet i söndags, säger Larry Pilut.

Stödpaket

Soffbiljett - 70:-

• 1 st 50/50 lott

Stödpaket 1 – 100:-

• 2 st 50/50 lotter

Stödpaket 2 – 200:-

• 6 st 50/50-lotter

• Utlottning 1 st halsduk

Köp ditt stödpaket: Swish 123 664 36 39 eller Bankgiro 142-0264

Tack medlemmar, supportrar, partners och övriga som står vid vår sida!