Coronasmitta upptäckt

21 oktober 2020 10:05

Vi har bekräftat smitta av Covid-19 i ett av våra juniorlag.


Spelare uppvisade symptom under förra veckan och stannade då hemma från träning helt enligt de riktlinjer vi följer. Till följd av detta så ställdes helgens J18-matcher in. Gällande hockeygymnasiet som innefattar årskurs ett och två som tillhör J18 kommer undervisningen att ske på distans.

-Vi har fått bekräftat att fem av våra juniorspelare har drabbats av Covid-19 samtidigt som fler spelare nu testas. Vi tar detta på största allvar och arbetar strikt enligt folkhälsomyndighetens rekommendationer. Efter dialog med Smittskyddsenheten i Region Kronoberg har vi därför tagit beslutet att stänga J18:s verksamhet tillsvidare. Detta innebär att alla sammankomster inklusive matcher pausas i minst fjorton dagar. Då J20-utveckling också har kopplingar till J18-laget så kommer även deras verksamhet att pausas.

Övrig verksamhet påverkas inte i dagsläget utan löper på som vanligt. Det är DOCK viktigt att än en gång upprepa vikten av att hålla avstånd, tvätta och sprita händerna kontinuerligt och allmänt iaktta försiktighet.

Tillsammans ska vi ta oss igenom Corona!

Niclas Henriksson, VD