TINGSRYD ÄR SEGRARE I HEMMACUPEN

18 augusti 2019 15:28

Tingsryds AIF stod som segrare i Tingsryd Resort Cup efter att ha besegrat Kristianstads IK med 5-3. (1–1, 3–0, 1–2). En fantastisk rolig start på försäsongen.


Tingsryd Resort Cup inleddes på fredagen med resultaten Kristianstads IK – IF Troja/Ljungby 5-2 och Tingsryds AIF – Karlskrona HK 2-0.

Efter fredagens resultat ställdes Tingsryd mot Kristianstad i en finalmatch under lördagen. Ställningen i finalen efter första perioden var 1-1 men i mittenperioden så uppträdde Tingsryd med ett helt annat tempo och helt plötsligt stod det 4-1 till hemmalaget. Tingsryd vann sin egen hemmacup mot Kristianstad och matchen slutade 5-3.

Tingsryds målskyttar: Felix Olsson 2, Benjamin Nissner, Jakob Heljemo, Oscar Holst

Kristianstads målskyttar: Malte Sjögren, Axel Sundberg, Morten Jensen

3:e platsen lyckades Karlskrona HK kamma hem. Resultaten under fredagens matcher ledde till ett möte mellan If Troja/Ljungby och Karlskrona HK, två revanschsugna lag i kampen om 3:e platsen. Båda lagen gjorde bra ifrån sig men till slut föll Troja mot det allsvenska laget Karlskrona HK som vann med 4-2.

Troja/Ljungbys målskyttar: Mattias Elfström, Sebastian Hansson

Karlskronas målskyttar: Jesper Persson 3, Dylan Zink

Vi vill rikta ett stort tack till alla som har hjälpt till inför, under och efter cupen. Ni har gjort ett fantastiskt jobb och tack vare era insatser fick vi under helgen en fungerande och trevlig tillställning i Nelson Garden Arena.

Grattis säger vi till Tingsryds AIF som blir segrare i cupen!