Seger mot Vita Hästen
Publicerad: 2020-11-20
Fredagskvällen bjöd på hockey i Nelson Garden Arena när Vita Hästen gästade. Det blev en seger för Tingsryd och två sköna poäng efter straffar med 2-1.

En lugn första period där Tingsryd hade några fina chanser och en möjlighet i powerplay, men dessvärre ingen puck som ville leta sig in i mål. Spelet i övrigt dem första 20 minutrarna fördelades åt båda håll.

Första målet kom inte förrän efter halva matchen spelad, detta genom Vita Hästens Filip Cruseman. Tingsryd kvitterade sedan till 1-1 i powerplay. Förutom målen så skulle matchen fortfarande visa sig vara händelsefattig.

Matchen skulle gå till straffar där Tingsryds David Gustafsson stängde matchen till 2-1.

Målskyttar Tingsryd: Anton Svensson, David Gustafsson

Målskyttar Vita Hästen: Filip Kruseman

Lyssna på eftersnack i studion med tränare Magnus Bogren och spelare Anton Svensson: