Inför: TAIF-MORA IK

14 oktober 2021 14:30

Imorgon är det äntligen dags för spel igen efter en veckas matchuppehåll. Vi tar emot Mora IK med start fredag 15 oktober kl 19:00, följt av söndag 17 oktober kl 15:00. Vi stämde av med Magnus Bogren inför helgens dubbelmöte i Nelson Garden Arena - ta del av intervjun genom att klicka på bilden.


Som vi tidigare aviserat kryddar vi helgens dubbelmöte med två utlottningar. Vänligen följ instruktionerna nedan för att delta.

En utlottning för köp av säsongskort:

Alla som köpt eller köper ett säsongskort för säsongen 21/22 senast söndag den 17 oktober är med i tävlingen av ett presentkort i souvenirbutiken för 1000 kr. Vid köp av fler än ett säsongskort ökar chansen att det är just du som vinner.

Teckna ditt säsongskort via länken här

En utlottning för köp av lösbiljetter:

Alla som köpt eller köper minst en lösbiljett till båda helgens matcher mot Mora IK är med i tävlingen av ett presentkort i souvenirbutiken för 1000 kr. Vid köp av fler än en lösbiljett till vardera match ökar chansen att det är just du som vinner.

Köp dina lösbiljetter till helgens matcher via länken här

Vinnarna kontaktas i början av nästa vecka.

Köp av lösbiljetter på plats:

Möjligheten till köp av lösbiljetter på plats finns via biljettkuren utanför arenan.

Våra matcher spelas med stängd arena vilket betyder att entrén stänger en kvart efter matchstart. Så se till att kom i god tid till Nelson Garden Arena. Varmt välkomna!