Förlust mot Västervik
Publicerad: 2020-10-25
Söndagseftermiddagen bjöd på hockey och motståndet var Västerviks IK. Det var gästande lag som gick segrande ur matchen och slutsiffrorna skrevs till 1-2.

Den första perioden skulle bjuda på 20 minuter jämnt spel. Matchens första mål kunde helt enkelt gjorts från bägge håll trots att man inte skapade några jättefarliga målchanser. Men målvakterna Adam Åhman och Daniel Marmenlind stod upp bra.

Inför andra perioden var det mållöst i Nelson Garden Arena. Det första målet skulle inte komma förrän halva matchen spelad och det var Tingsryd som tryckte dit 1-0-målet i numerärt överläge. Med dryga minuten kvar av andra perioden kvitterade Västervik till 1-1. Det behövdes trafik framför Adam Åhman för att lyckas ta sig förbi honom.

Västervik kom ut hetare i sista perioden och skapade mer i spelet. Puckarna studsade helt enkelt inte hemmalagets väg vilket gjode att gästande lag kunde trycka på. Med bara två minuter kvar av spelet skulle reduceringsmålet komma från Västervik vilket gjorde att gästande lag gick segrande ur matchen.

Slutresultatet blev 1-2.

Målskyttar Tingsryd: Filip Cederqvist

Målskyttar Västervik: Marcus Westfäljt, Jacob Bjerselius