Förlust mot Västervik

25 oktober 2020 17:30

Söndagseftermiddagen bjöd på hockey och motståndet var Västerviks IK. Det var gästande lag som gick segrande ur matchen och slutsiffrorna skrevs till 1-2.


Den första perioden skulle bjuda på 20 minuter jämnt spel. Matchens första mål kunde helt enkelt gjorts från bägge håll trots att man inte skapade några jättefarliga målchanser. Men målvakterna Adam Åhman och Daniel Marmenlind stod upp bra.

Inför andra perioden var det mållöst i Nelson Garden Arena. Det första målet skulle inte komma förrän halva matchen spelad och det var Tingsryd som tryckte dit 1-0-målet i numerärt överläge. Med dryga minuten kvar av andra perioden kvitterade Västervik till 1-1. Det behövdes trafik framför Adam Åhman för att lyckas ta sig förbi honom.

Västervik kom ut hetare i sista perioden och skapade mer i spelet. Puckarna studsade helt enkelt inte hemmalagets väg vilket gjode att gästande lag kunde trycka på. Med bara två minuter kvar av spelet skulle reduceringsmålet komma från Västervik vilket gjorde att gästande lag gick segrande ur matchen.

Slutresultatet blev 1-2.

Målskyttar Tingsryd: Filip Cederqvist

Målskyttar Västervik: Marcus Westfäljt, Jacob Bjerselius

Kommentar från tränare Magnus Bogren:

-Jag tycker vi gör en okej förstaperiod men sedan tycker jag att Västervik får ta över spelet. Vi blir för slarviga i vårt spel och har inte det tålamodet som krävs. Det är en match som är väldigt böljande som dem vinner mer på än vad vi gör. Jag tycker att vi tappar puckar och slarvar för mycket helt enkelt. Vi får spela väldigt mycket försvaspel och det är inte vår bästa insats den här säsongen, säger Bogren.

Info om Stödpaketen

Tusen tack till er som köpt stödpaket i samband med kvällens match! Vi håller stödpaketen öppna till 00.00.

Antalet sålda stödpaket samt vinnarna från helgens matcher kommer att presenteras under kommande veckande. Håll utkik efter ditt namn HÄR!

Tack medlemmar, supportrar, partners och övriga som står vid vår sida - Ni är guld värda!