Glad sommar önskar TAIF!

29 juni 2020 09:15

Nu går vi på lite sommarledighet och syns åter i augusti utvilade och laddade inför en ny hockeysäsong. Tingsryds AIF önskar alla en Glad sommar!


Kansli

Kansliet kommer att vara bemannat hela sommaren men med begränsade öppettider.

V.28-30 Mån-fre kl. 09.00-13.00

Säsongskort

Missa inte säsongen 2020/21! Följ spänningen och stötta ditt lag tillsammans med dina hockeyvänner. Säsongskortet finns i två olika varianter – FAST eller FLEX.

Läs mer om hur just Du kan använda ditt kort här!

Teckna ditt säsongskort direkt här!

Face-Off

Preliminärboka torsdagen den 6 augusti. Då släpper vi pucken i NGA där a-laget ställs inför en uppstart med träning, skills, internmatch samt presentationer av spelare och ledare. Vi kommer även bjuda på löpande intervjuer i studion med bland annat ledare från ungdom- och juniorsidan. Just nu planerar vi för en webbsändning. Mer info kommer.

Träningsmatcher

Fem träningsmatcher är hitintills inbokade innan seriens första hemmamatch spelas den 18 september mot Timrå IK. Boka in matcherna i din kalender redan nu!

Spelschema träningsmatcher

Spelschema för HockeyAllsvenskan

Sociala kanaler

Uppdateringen av hemsida och övriga sociala medier kommer att ta lite semesterledigt. Naturligtvis kommer vi att ge er en del nyheter under den här perioden och om något viktigt skulle inträffa. Vi är i full fart igen från augusti.

>> Facebook

>> Instagram

>> Twitter

Tillsammans tar vi oss igenom Corona

Insamlingen pågår för fullt och vi har ett jämt inflöde av bidrag vilket vi är väldigt tacksamma för. Vi tar tacksamt och ödmjukt emot era fortsatta bidrag. Läs mer HÄR!

Märkt "Corona"

Swishnr: 123 65 36 288

Bankgironr: 142-0264

Tingsryds AIF önskar alla en fantastisk sommar! Ladda batterierna rejält så Du är extra redo för en ny fartfylld hockeysäsong!