EN POÄNG I PREMIÄREN

23 september 2022 21:46

Det blev en jämn kamp i Västervik denna premiär fredag. Där Västervik tillslut kunde avgöra i förlängning.


Fredrik hur summerar du premiärmatchen ? -En match där ingen av lagen bjuder på speciellt mycket, tight, jämt med väldigt få klara målchanser. Västervik borta är en svår match, men tycket vi gör det bra i första och bjuder inte på något i stort sett.
I andra har vi lite problem med spelet bakifrån och spelar fast oss lite för ofta i egenzon. I tredje tycker jag vi blir bättre och bättre och någonstans så kan jag känna att 1-1 är ett rättvist resultat efter 60 spelade minuter.

Vad har du och säga om lagets insats ? -En premiärmatch är en premiärmatch, det kanske hålls lite hårt i klubban hos vissa. Men försvarsspelt var bra och vi jobbar hårt i spelet utan puck. Förövrigt tycker jag att boxplay är riktigt bra men och andra sidan så måste pp bli bättre.

Över 100 tillresta Taif-supportrarna fanns i Västervik denna premiär fredag, hördes dom? -Jo men satan! Dom va fantastiska, det var som en hemmamatch, enda gången jag hörde Västervik supportrarna var när dom gjorde mål. Ruskigt skoj. ** Tack**

Taifs mål gjordes av Harju, utan assistans. skotten 29-17 Mål 2-1 Period :(0-0, 0-0, 1-1, 1-0)