Tingsryds AIF fortsätter att utmana Hockeysverige!

27 februari 2020 17:10


Säsongen går så sakteliga mot sitt slut, men hoppet lever fortfarande kvar om ett kvalspel mot SHL.

Vi har stor chans att knipa sista kvalplatsen!

Visst är denna sport fascinerande, ena stunden känner man flåset av laget som ligger efter en i tabellen och i nästa stund så har man resultaten med sig och vips så tänds ett ljus av hopp igen!

Mot bakgrund av de senaste säsongernas avslut där man som supporter slängts mellan hopp och förtvivlan så kan vi konstatera att ett delmål för denna säsong är uppnått. Vi är klara för spel i Hockeyallsvenskan säsongen 2020-21 och det är fantastiskt skönt att kunna konstatera detta med tre omgångar kvar av grundserien.

Vi tittar alltid uppåt i tabellen då vårt fokus ligger på att vinna. Men det känns fantastiskt bra att kontraktet redan är säkrat. En stor eloge till ledare och spelare som så här långt gjort en fantastisk prestation med de förutsättningar som var givna inför säsongen!

Inför nästa säsong så införs en ny seriestruktur i hockeysverige. I korta drag innebär det att det enbart ges möjlighet för ett lag att avancera uppåt i serierna. Detta gäller även för Division 1 som enbart kommer att erbjudas en plats i Hockeyallsvenskan. Med denna vetskap så är vår tryggade plats oerhört mycket värd, då det kommer bli ännu tuffare att kvalificera sig för Hockeyallsvenskan framöver.

Vi kan så här långt konstatera en riktigt bra sportslig säsong då även våra båda Juniorlag också säkrat sina platser i J18-elit samt J20 Elit. Det här gör att vi kan se framtiden an med tillförsikt och vi övriga vid sidan om sporten kan gå vidare med de tankar och planer vi har inför nästa säsong med ett ännu större leende på läpparna.

Men säsongen är inte över ännu!!

Nu kör vi vidare och hejar på för vårt kära TAIF så säsongen kan förlängas ett tag till. VI behöver ert stöd i de matcher som vi har kvar. Imorgon 28/2 mot Almtuna samt nästa fredag 6 mars då grundserien avslutas i Nelson Garden Arena med match mot Västerås.

Varmt välkommen, vi ses i hallen!

Niclas Henriksson, VD

Boka din biljett HÄR!