Dags för match – Tingsryds AIF möter HV71

15 september 2021 09:30

Ikväll är det dags för sista träningsmatchen hemma i Nelson Garden Arena med nedsläpp 19:00. Vi har stämt av läget med Magnus Bogren.


Magnus, då är det dags för sista matcherna inför seriestarten och först ut är matchen ikväll mot HV71 i Nelson Garden Arena. Hur har den senaste veckan sett ut?

-Vi har tränat på och fokuserat, gnuggat mycket på detaljer i vårt spel. Ny säsong och nya spelare så det handlar mycket om att få alla att köpa den spelidé vi står för.

Hur ser du på försäsongen så här långt och vad vill du se ikväll?

-Försäsong är alltid försäsong och vi har gjort både bra och mindre bra saker. I de två senaste matcherna mot Västervik och Kristianstad kom vi ej upp i den nivå vi vill så ikväll handlar det om att killarna fokuserar på det vi kan påverka. Samtidigt vill vi se tendenser till att vi spelar och uppträder så som vi kommit överens om.

Hur ser du på motståndet ikväll?

-Att få möta HV71 känns oerhört inspirerande och kommer bli en bra värdemätare för oss.

Hur är läget i truppen?

-Vi är väldigt nöjda med att få in Daniel Rosengren i truppen, en snabb och bra lösning på den situation som uppkom i samband med Tomas skada. I övrigt är truppen intakt förutom att Léon Lerebäck har en retroaktiv avstängning från förra säsongen vilket gör att han inte är tillgänglig denna vecka samt premiären i Västerås.

Vi mönstrar följande lag ikväll:

Målvakter:

Calle Hjälm (Daniel Rosengren)

Backar:

Alexander Lindelöf-Simon Åkerström

Jacob Lundegård-William Fransson

Jacob Bondesson-Elias Gunnarsson

Forwards:

Ludvig Elvenes-Daniel Öhrn-Liam Finlay

Kim Tallberg-Allan McShane-Tobias Fladeby

Sebastian Kaijser-Hugo Reinhardt-Martin Mellberg

Sebastian Åkesson-Jakob Heljemo-Roman Semjonovs

Jocke Nermark

Kvällens match sänds på Sportbladet - klicka här!