Anton Svensson förlänger!

28 augusti 2020 10:00

Forwarden Anton Svensson stannar i Tingsryd och förlänger med klubben ytterligare ett år.


-Anton var en av våra ledande spelare förra säsongen men fick tyvärr en olycklig skada vilket gjorde att han missade en hel del matcher. Anton har valt att stanna i Tingsryd och vi ser stora möjligheter att fortsätta utvecklas tillsammans. Han visade förra säsongen en offensiv skicklighet och att han är en vass avslutare, säger tränare och sportchef Magnus Bogren.

#11 Anton Svensson

Det blir Tingsryd ytterligare en säsong, hur kommer det sig att du valde att förlänga med klubben?

-Jag trivs bra i Tingsryd och jag fick en väldigt bra roll i laget. Det fanns ingen anledning att byta någon annanstans när man byggt upp förtroende hos både tränarna och klubben. Jag kände att det var ett bra fit för mig att kunna utveckla ett år till.

Vilka egenskaper i ditt spel värdesätter du högst?

Spelmässigt är det den offensiva delen jag värdesätter högst, det jag själv är bäst på. Sedan finns det annat i spelet jag måste utveckla.

Magnus definierar dig som en vass avslutare, något du vill instämma med?

-Ja man försöker i alla fall och önskar alltid att man kan göra fler mål, men mål har jag gjort tidigare så det ska nog gå igen.

Din personliga målsättning för kommande säsong?

-För att ta sig vidare så måste man utveckla alla plan i sitt spel. Fortsätta jobba vidare på det man är bra på och ännu mer på det man är mindre bra på.

Hur har den långa försäsongsträningen gått?

-Den har tutat på bra. Jag har varit på is nästan hela sommaren, så det känns kanon inför kommande säsong. Sedan har det blivit en hel del golf också där jag tränar på förmiddagen och kör golf på eftermiddagen, eller vise versa.

Läs mer om Svenssons karriär här!

Vi hälsar Anton Svensson varmt välkommen tillbaka till en ny säsong!