"Det kändes väldigt rätt"

1 augusti 2017 18:48

Simon Karlsson är det senaste nyförvärvet i truppen och kommer till Tingsryd efter en säsong som inleddes i Södertälje men avslutades i Västerås. Den 24-årige backen har nyligen flyttat söderut och har nu i sommar varit med och tränat ihop med övriga laget.


Grattis och välkommen, Simon. Varför har det blivit just Tingsryd för din del?
- Tack så jättemycket. Det kändes väldigt rätt när jag skrev på efter att ha snackat en del med Magnus Sundquist som verkade väldigt bra och vettig. Sen är jag ursprungligen från Karlskrona och har precis köpt lägenhet här i svängarna, så det känns jättekul.

Vilka intryck har du fått hittills från Tingsryd? - Bara bra, det har varit kul än så länge de fem-sex gånger jag varit här och det verkar vara jättehärliga killar i laget. Det känns bra att det har dragit igång och nu har vi ju gått på is också vilket är väldigt kul.

Simon berättar vidare att han med ett stabilt spel över hela banan och, förhoppningsvis, en del poäng kunna bidra med så mycket som möjligt till laget. I övrigt hoppas han kunna fortsätta utvecklas som spelare under sin första säsong med Tingsryd.
- Jag vill ta lite kliv jämfört med fjolåret och bli lite jämnare. Som lag är det alltid svårt att veta vad man kan förvänta sig inför en säsong, så det tar vi internt lite längre fram, säger han.