TAIF förlänger

31 oktober 2019 15:45


Jag kan idag glädjande meddela att vi nu har signat upp Hanna Nilsson på heltid.

Hanna började i augusti som marknadsassistent på deltid med ansvar för bl a våra sociala medier och matchevent och ni har säkert inte missat hennes intervjuer i periodpauserna när ni besökt Nelson Garden Arena.

Som ett led i att ta nästa steg i vår utveckling så har vi valt att utöka Hannas tjänst till att även omfatta nya arbetsuppgifter som att utveckla kontakter med våra sponsorer och samarbetspartners, försäljning samt vara behjälplig i övriga marknadsrelaterade frågor.

Jag är mycket glad över att vi kommit till den här lösningen och jag är fullt övertygad om att det här är rätt steg i vår strävan att ta TAIF vidare in i framtiden. Hanna är en frisk fläkt, full av entusiasm samtidigt som hon visat sig vara mycket handlingskraftig. Hon passar väldigt bra in i det härliga gänget på kansliet.

Jag är både stolt och glad över att få detta förtroende och ser fram emot att få vara med och bidra till TAIF’s fortsatta framgångar, säger Hanna

Vill avslutningsvis önska Hanna lycka till och samtidigt tillönska er alla en Trevlig Allhelgona! Glöm inte att boka biljett till söndagens ”Halloweenmöte” mot BIK Karlskoga kl. 17.30!

Niclas Henriksson, VD