Ny webshop i antågande

19 september 2019 11:45

Som vi tidigare meddelat så har Tingsryds AIF gjort klart med ett nytt avtal gällande merchandise med Sport Design Sweden och nu till premiären kommer butiken i Nelson Garden vara full av nya spännande produkter och även vår webshop är igång.


Merchandise är ett område som vi känner att vi kunnat arbeta mycket bättre kring de senaste åren. Nu gör vi en ordentlig nysatsning tillsammans med Sport Design Sweden vilket känns oerhört spännande. Souvenirförsäljningen betyder såklart mycket för oss, både när det gäller att bygga vårt varumärke, men även som en betydande intäktskälla.

Avtalet innebär en rejäl nysatsning och vi hoppas på att fylla läktaren med våra härliga färger.

– Med 10 års erfarenhet och som merchandiseleverantör till över 200 idrottsklubbar i världen, bland annat Tottenham Hotspur, Sevilla och Toronto Maple Leafs är vi rustade att ta Tingsryds AIF:s produkter och försäljning till en ny nivå inför säsongen 19/20. Vi är mycket glada över detta samarbete där vi kommer tillhandahålla ett helhetskoncept med allt ifrån en nylanserad webshop till att få fram produkter som säljs på arenan och andra ställen, säger Peter Gagneus, E-commerce Manager, Sport Design Sweden.

Tingsryd AIF är mycket glada över samarbetet och ser fram emot kommande säsong. På söndag till hemmamatchen mot Vita Hästen kommer ett helt nytt sortiment finnas tillgängligt i shopen i arenan.

Följ gärna shopens instagram-konto @taifshop.se redan nu för att få en förhandstitt på vad som komma skall.

Inom kort kommer vår webshop att lanseras.