Årsmöte och bolagsstämma

31 juli 2020 17:00

Tingsryds AIF & Tingsryds Hockey AB hälsar medlemmar och aktieägare varmt välkomna till årsmöte och bolagsstämma!


Tingsryds AIF & Tingsryds Hockey AB hälsar medlemmar och aktieägare varmt välkomna till årsmöte och bolagsstämma måndagen den 31/8 i Wasaskolans aula.

17.00 - Årsmöte för medlemmar

17.30 - Bolagsstämma aktieägare

Observera att under rådande omständigheter med pandemi så gäller föranmälan till årsmötet senast onsdag 26/8, till [email protected]

Årsmötet kommer att hållas kortfattat och presentationen hålls förenklad. Från styrelsen och föreningen/bolag deltar endast ett fåtal personer. Under rådande omständigheter kommer förtäring av mat och dryck inte att serveras. Information från sporten kommer att utgå under kvällen.

Mot bakgrund av risken för spridning av coronaviruset och myndigheternas föreskrifter och råd har styrelsen beslutat att årsmötet 2020 ska genomföras på ett begränsat sätt men utan att medlemmarnas rättigheter inskränks.

TAIF följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppmanar medlemmar att göra detsamma. Medlemmar med minsta förkylnings- eller influensaliknande symptom, även milda sådana och medlemmar som utgör en riskgrupp uppmanas att inte delta på årsmötet.

Handlingar till årsmötet finns tillgängliga för avhämtning på kansliet som har öppet vardagar kl. 9-13. Vi kan även skicka dem till er på mejl eller vanlig post, kontakta oss på [email protected]

Vi tackar för visad förståelse för de åtgärder vi tvingas att vidta för att kunna genomföra årsmötet så bra som det bara går. Välkomna!

Förslag till dagordning >> LÄS HÄR!