Tingsryd vann tredje raka träningsmatchen
Publicerad: 2020-09-23
På onsdagskvällen tog man emot seriekollegan Kristianstads IK i Nelson Garden Arena där matchen slutade 2-1 till TAIF i övertid.

Andra försäsongsmatchen mot seriekollegan Kristianstad är nu spelad där man lyckats vinna både på hemma-och bortais.

Matchen ikväll resulterade i en typisk träningsmatch som bestod av en hel del utvisningar åt båda håll. Tingsryd fick möjglihet till powerplay ett flertal gånger under första perioden men Kristianstad ställde upp bra i sitt boxplay. Första målet i matchen gör Kristianstad i första perioden vilket skulle bli just i numerärt underläge.

Kristianstads ledning skulle hålla i sig ända fram till början av tredje perioden där Tingsryds Hannes Johansson kvitterade till 1-1. Matchen gick till övertid där Ludvig Claesson såg till att stänga matchen för Tingsryd.

Matchen slutade 2-1 till Tingsryd i OT.

Målskyttar Tingsryd: Hannes Johansson, Ludvig Claesson

Målskyttar Kristianstad: Malte Sjögren

Nästa match spelas nu på fredag 25/9 hemma mot Troja Ljungby kl. 19.00. Biljettsläpp sker imorgon 24/9 kl. 08.00.

Vi vill passa på att tacka alla som hittills köpt våra Stödpaket! Vi håller Stödpaketen öppna fram till 00.00. Vinnarna kommer att presenteras under morgondagen.