Uddamålsförlust mot Troja-Ljungby
Publicerad: 2021-09-16
Det blev tyvärr förlust i kvällens träningsmatch mot Troja-Ljungby som slutade 3-2. Försäsongsmatcherna är färdigspelade för vår del och vi tar nu sikte på seriepremiären som spelas borta mot Västerås IK den 24/9.

Vi börjar matchen riktig bra. Vi har bra fart och skapar en del chanser. Vi får flera gånger snurr i Trojas zon utan att lyckas göra några mål och första perioden slutar mållös.

Period siffror 0-0

I andra perioden är det Troja som tar tag i taktpinnen. Skapar flera lägen innan de lyckas göra 1-0 i numerärt överläge. Efter det tar det inte långstund innan Bogren känner sig manad att ta timeout. Det ger en viss effekt och det känns som vi är på väg att ta över matchen. Men istället lyckas Troja kontra in 2-0 och senare gör de även 3-0 när vi har en man utvisad.

Period siffror 3-0

I tredje perioden tar vi tag i spelet igen. Vi spelar bra och är mestadels i Trojas zon. Men det dröjer lite mer än halva perioden innan Roman Semjonovs kan reducera till 3-1. Med drygt tre minuter kvar av matchen plockar vi ut målvakten och detta resulterar i att Simon Åkerström kan trycka in 3-2 från blålinjen. Vi fortsätter spel 6 mot 5 och har bud på ytterligare ett mål men det vill sig inte.

Slutresultat 3-2

Vi laddar om och tar sikte på seriepremiären som spelas borta mot Västerås IK den 24/9 kl. 19:00.