Inför TAIF-SSK

27 november 2021 11:50

Söndag 28/11 är det äntligen dags för hemmamatch igen i Nelson Garden Arena! Vi hoppas att få se så många som möjligt i arenan när vi ställs mot Södertälje SK för första gången den här säsongen. Matchstart 18:00!


Länge stod det 0-0 på tavlan i Himmelstalundshallen och det var inte förrän i den sista perioden som matchens alla mål skulle komma. Vita Hästen gick igår segrande ur matchen (4-2).

-Vi skulle vunnit matchen igår, efter alla de chanser som vi skapar ska vi kunna ta tre poäng. Vi bjuder in Hästen onödigt direkt i den tredje perioden, slarvar och gör inte det vi sagt. Det absolut bästa är att det är match redan imorgon igen, säger huvudtränare Magnus Bogren.

Söndagens motstånd är seriekollegan Södertälje SK och det blir nämligen det första mötet för den här säsongen lagen emellan. Tingsryd ligger just nu på en niondeplats i tabellen, alltså en poäng före Södertälje efter lika många matcher spelade.

-Idag har grabbarna fått vila för att samla ny energi till morgondagens match. Sedan har vi träning på morgonen och därefter matchgenomgång. Det blir som sagt första gången vi möter Södertälje den här säsongen så det ska bli kul. De är också ett lag där nere som slåss om poängen där vi är just nu. Vi har tidigare visat hemma att vi kan spela bra och det hoppas jag att vi kan ta med oss till matchen imorgon inför vår hemmapublik.

-Under morgondagen går vi igenom allt i detalj och drar upp riktlinjerna för spelarna. Vi ska se till att bli mer konsekventa och rejäla i vårt spel och givetvis vara laddade till tusen.

Läget i laget?

-Inga förändringar efter matchen igår. Däremot hoppas och tror jag att Elias Gunnarsson är tillbaka imorgon efter sjukdom. Laget släpps två timmar innan matchstart, avslutar huvudtränare Magnus Bogren.

Under machen kommer vi tillsammans med matchvärden Tingsryds Kommun att fronta Wasaskolan och lyfta hockeygymnasiet med spelare från NIU och LIU. Läs mer här!

Köp biljetter här!