Förlust mot AIK på bortaplan
Publicerad: 2020-10-21
Det blev förlust för Tingsryd i onsdagens bortamatch mot AIK som tog hem segern med 3-0.

En fartfylld inledning från bägge lagen och ett flertal lägen kunde gett Tingsryd ledningen men efter första perioden var ställningen fortfarande 0-0.

Tingsryd öppnade andra perioden riktigt bra fram till att AIK tog ledningen med 2-0 på bara 1 minut och 6 sekunder. AIK fick definitivt fart på skridskorna efter första målet och satte hög press på Tingsryd.

Men i det stora hela förde Tingsryd spelet under matchen utan att få utdelning. Man skapar chanser men man är inte tillräckligt desperat när lägen ges.

Skotten slutade 11-39 vilket visar på att Tingsryd minst sagt hade lägen men inte lyckades få hål på AIK:s målvakt Claes Endre.

Matchen slutade 3-0 till AIK.

Målskyttar AIK: Isak Salqvist, Jacob Svensson, Nicklas Heinerö