På söndagens match sker utdelning av Eriks minnesfond

8 februari 2019 15:33


UTDELNING AV ERIKS MINNESFOND Innan söndagens match mot Pantern kommer vi att dela ut årets pris från Eriks minnesfond. Vi hoppas att ni finns med oss redan då för att minnas Erik Clarberg och uppmärksamma den spelare i TAIF som tilldelats årets pris.

Erik Clarberg var lagkapten i TAIF:s J18-lag. Efter hans alltför tidiga bortgång sommaren 2006 instiftades en fond till hans minne. Fonden skall belöna insatser inom juniorhockeyn i Tingsryd som speglar egenskaper som karakteriserade Erik: God lagkamrat och kompis, flitig, lojal, målmedveten och med ett gott uppförande både på och utanför rinken.

Ett pris har sedan dess delats ut varje år där tidigare pristagare är Robin Olsson, Oliver Ekman-Larsson, Johannes Jönsson, Simon Dahl, Johan Salomonsson, Hannes Johansson, Jacob Nilsson, Adam Persson, Kevin Ekman-Larsson, Lukas Hansson, Erik Hansson, Didrik Jansson.

Innan matchstart mot IK Pantern så kommer ännu en spelare kunna läggas till i den skaran, så vi hoppas att ni är med oss då för att minnas en saknad vän och sann TAIF-are, samtidigt som vi prisar en välförtjänt pristagare ur Eriks minnesfond.