Tillsammans - ÄR vi starka!

5 maj 2020 15:30


Covid19 har gjort oss alla uppmärksamma över vår sårbarhet samtidigt som det för många av oss är en ny form av utmaning som vi ska övervinna.

Vi märker nog alla hur detta påverkar oss på olika sätt, inte minst avsaknaden av olika typer av evenemang när i stort sett all kultur och idrottsverksamhet ligger nere. Vi blir påminda om hur viktig funktion all förenings- och idrottsverksamhet utgör i ett välfungerande samhälle och vad den betyder för oss.

Senaste tidens utveckling sätter hårt tryck på samhället i stort, vilket vi har stor respekt för, men även för all föreningsverksamhet. Inom TAIF blev vi direkt påminda då vi i förra veckan var tvungna att ta beslut om att ställa in Powerplay festen. En årlig tradition som utöver en trevlig avslutning på säsongen även är en viktig intäktskälla för oss. Vidare så vet vi inte heller hur det blir med Tingsryds Marknad en annan kär tradition som också är viktig för vår verksamhet. I runda slängar riskerar vi att gå miste om ca 400.000:- i intäkter.

Frågan kring hur man kan stötta vår verksamhet i dessa tider, kommer till oss från flera håll då många förstår att vi måste få in medel för att täcka upp för de intäkter vi riskerar att tappa.

Vi har därför beslutat om att vi omgående öppnar upp en insamling för frivilliga gåvor genom att starta ”Tillsammans tar vi oss igenom Corona”.

Insamlingen kommer att ge möjlighet för Dig som på ett enkelt sätt vill ge ett bidrag till vår verksamhet. Vi kommer omgående att öppna upp ett Swish-konto och Bankgironummer där man kan ge ett valfritt belopp märkt ”Corona”.

Insamlingen löper på tills planerad seriestart den 11 september.

På vår hemsida har vi också samlat en palett av olika möjligheter som finns att tillgå för att stötta vår verksamhet, klicka gärna in på ”stötta TAIF”.

Tillsammans ska vi ta oss igenom denna utmanande tid!

Vi tackar ödmjukt för Ert bidrag

Var rädda om Varandra

Vännerna inom Tingsryds AIF, TAIF