Inför Nybro - "Vi vill komma ut med hög fart och ta kommando från start"

3 september 2019 15:54

Försäsongen är i full gång och imorgon väntar en träningsmatch då Nybro Vikings gästar Nelson Garden Arena. Efter ett samtal med vår assisterande tränare Larry Pilut berättar han lite om Norge, inför morgondagens träningsmatch och ett TAIF som kan överraska.


I helgen var ni i Norge och spelade där ni vann era två matcher. Vad tar ni med er därifrån?

– Vi tar med oss karaktären vi hade på matcherna i helgen. Efter en relativt lång bussresa så var första dagen ganska tung. Vi börjar en match direkt på kvällen lite segt, men lyckas ändå vinna den. Vår andra match innehöll en hel del utvisningar där vi fick stå upp mycket för varandra. Efter dessa två matcher tycker jag vi har fått ihop en bra lagkänsla, vilket är en positiv sak att ta med tillbaka.

Hur vill ni att matchbilden ska se ut imorgon?

– Vi vill gärna komma ut med hög fart och ta kommando redan från början. Det gäller att hålla vårt spel och se till att gå ut och fortsätta vinna matcher.

Ni har haft en kanonstart på försäsongen kan man väl säga. Ni har spelat totalt fem träningsmatcher och vunnit alla. Är ni ett lag som kan överraska denna säsongen?

– Jag tror definitivt vi är ett lag som kan överraska den här säsongen. Det är alltid kul att vinna matcher, men sedan är vi inte 100% nöjda med hur våra matcher sett ut. Med tanke på att vi inte är ett så högt tippat lag heller så vore det extra kul att visa raka motsatsen.