Vi stärker organisationen!

14 april 2021 10:45

Det är med stor glädje vi idag kan meddela att Johan Gustafsson kommer att ansluta till vårt sälj- och marknadsteam.


Förberedelserna inför kommande säsong pågår för fullt. Vi har påbörjat en resa där vi vill ta ytterligare kliv och utveckla vår verksamhet. Vi ska stärka det sportsliga men för att hänga med i utvecklingen så ska vi också succesivt förstärka organisationen i sin helhet.

Det är med stor glädje vi idag kan meddela att Johan Gustafsson kommer att ansluta till vårt sälj- och marknadsteam.

Johan är en glad, trivsam person med ett stort hjärta för TAIF och som många känner igen från en lång säljkarriär inom bilbranschen. I sin nya roll kommer Johan att ansvara för våra sälj- och partnerkontakter. Ett viktigt led i vår utveckling är att just stärka banden ytterligare mellan oss och våra partners där samarbetet ska kännetecknas av ömsesidig nytta.

-Det ska bli fantastiskt spännande och inspirerande att få möjligheten att på heltid få arbeta för klubben i mitt hjärta och bidra till att verksamheten utvecklas vidare. Det händer mycket positivt i TAIF och jag är både glad och stolt över att få bli en del av organisationen, kommenterar Johan själv.

-Det här är ett naturligt och viktigt steg för oss att ta för att bli starkare på marknadssidan och samtidigt se till att vi ytterligare stärker våra relationer med våra partners. Att ta hand om våra aktiva partners och samtidigt få fler ombord är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta vår spännande resa och utvecklas vidare, säger VD Niclas Henriksson och fortsätter;

-Johan kommer genom sitt stora kontaktnät i bygden att komplettera oss övriga i verksamheten på ett mycket bra sätt. Han tillträder sin tjänst till sommaren, men kommer på sin lediga tid att påbörja sitt arbete hos oss redan under våren. Vi hälsar Johan varmt välkommen till oss!

Vi kommer senare att presentera Johan mer på djupet – så håll utkik på hemsidan och i våra sociala kanaler där ni finner aktuella uppdateringar om vår verksamhet.