Förlust mot Björklöven
Publicerad: 2021-10-08
Trots upphämtning och ledning med 3-2 efter två perioder så var det Björklöven som tog taktpinnen i den sista perioden och vände matchen till 3-6.

Matchen börjar på ett snöpligt vis för oss redan efter 44 sekunder när Björklöven gör 0-1, men vi kan snabbt skaka av oss de och vi spelar bättre och bättre ju längre perioden lider. Vi skapar en hel del chanser utan att få pucken över linjen.

Periodsiffror 0-1

Andra perioden tar vid där den första slutade och efter 5.46 kan Daniel Öhrn göra 1-1. Efter vår reducering har Björklöven en bra period och sätter Daniel Rosengren på prov. Men i de andra av periodens powerplay tar vi ledningen genom Liam Finaly. Efter detta böjer det inte länge innan det är Björklövens tur att få utdelning i den spelformen. Vi kan snabbt replikera och göra periodens sista mål. Denna gång är det Jakob Bondesson som är sist på pucken.

Periodsiffror 2-1

I sista perioden trycker Björklöven på och vi lyckas freda målet i lite mer än halva perioden, men tillslut kommer 3-3-pucken och ganska snabbt efter det kan Björklöven även göra 3-4. Vi försöker komma ikapp och plockar ut målvakten men det resulterar i ytterligare två mål i öppen kasse för gästerna.

Slutresultat 3-6

Målskyttar Tingsryd: Daniel Öhrn, Liam Finlay, Jakob Bondesson

Målskyttar Björklöven: Fredric Andersson, Alex Hutchings, Olle Liss, Alexander Wiklund, Sebastian Selin 2

Nu är det en hel vecka till nästa match och då väntas dubbelmöte hemma mot Mora IK. Boka in fredagen den 15 oktober kl 19:00 följt av söndagen den 17 oktober kl 15:00 för en härlig hockeyhelg i Tingsryd! Boka dina biljetter via länken här