Information om Covidbevis

1 december 2021 09:00

Från den 1 december har regeringen och Folkhälsomyndigheten ställt krav på vaccinationsbevis vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med över 100 deltagare. Det innebär att det krävs vaccinationsbevis för att se matcher på plats i HockeyAllsvenskan.


Från och med idag, den 1 december krävs vaccinationsbevis för att se matcher i arenorna i HockeyAllsvenskan.

Information:

  • Krav på vaccinationsbevis har tillkommit efter beslut av regeringen och Folkhälsomyndigheten och gäller vid alla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med över 100 deltagare.
  • Vaccinationsbevis för att se matcher i HockeyAllsvenskan är ett måste för alla personer som är 18 år eller äldre. Undantaget är personer som av medicinska skäl inte har kunnat ta vaccinet och som med läkarintyg och ID-handling kan styrka detta.
  • All publik måste kunna uppvisa ett giltigt vaccinationsbevis som visar att man tagit två doser och att det har gått minst fjorton dagar sedan dos nummer två. Detta vaccinationsbevis måste styrkas med giltig ID-handling som överensstämmer med beviset.
  • Personer under 18 år måste vara beredda att visa upp giltig ID-handling för att styrka sin ålder.
  • Det går bra att visa digitalt bevis via sin telefon ELLER att ta med ett pappersbevis. Det krävs giltig ID-handling där namn överensstämmer med vaccinationsbeviset.
  • Våra funktionärer har inte möjlighet att hjälpa dig att hämta hem Covid-19 bevis eller att ladda hem biljetter vid entrén. Detta måste vara klart innan du kommer till arenan. För att vara säker rekommenderar vi att du sparar ditt vaccinationsbevis "offline" så du kommer åt det även utan internetuppkoppling eller skriver ut en kopia på papper.
  • Vi uppmanar starkt att komma i god tid! Nelson Garden Arena öppnar 1,5h före matchstart och vi räknar med att det blir mer köer vid entrén.

Här skaffar du vaccinationsbevis:

Kom i god tid!

Kom i god tid till arenorna eftersom proceduren med kontroll av vaccinationsbevis kan skapa köer och fördröjningar.

–Vi ber om förståelse för att det här kan skapa viss fördröjning vid inpasseringen. HockeyAllsvenskan och dess klubbar kommer göra allt som går för att få till en så snabb och smidig process som det bara går, Gabriel Monidelle, VD HockeyAllsvenskan.

Tingsryds AIF ersätter inte sålda biljetter som inte kan nyttjas för avsaknad av Covid-19 bevis eller giltig ID-handling.

Se till att vara väl förberedd utifrån ovan information. Varmt välkommen att besöka oss!