Tingsryd får med sig en poäng
Publicerad: 2020-02-28
I kvällens match får Tingsryd med sig ett poäng mot Almtuna efter straffar. Matchen slutar 4-5.

Almtuna kommer ut exremt starkt i första perioden där Tingsryd tyvärr viker ner sig alldeles för mycket. Det blir hela fyra mål i första perioden som slutar 3-1 till Almtuna.

Tingsryd visar betydligt mer fart på skridskorna i resten av matchen men Almtuna skulle bara få med sig viktiga poäng. Tingsryd lyckades kvittera till 4-4 i slutminuterna vilket ledde till straffar. Almtuna gick segrande ur straffläggningen där matchen slutade 5-4 till gästande lag.

Målskyttar Tingsryd: Felix Olsson, Ludvig Claesson, Simon Norberg, Robin Carlsson

Målskyttar Almtuna: Sebastian Fakt 2, Mattias Granlund, Tony Mårtensson, Hampus Harlestam