Biljettinfo: Tingsryds AIF - HV71

13 september 2021 15:00

Vänligen ta del av biljettinformationen som gäller i samband med träningsmatchen hemma mot HV71 nu på onsdag den 15/9.


Vi har delat upp arenan i fyra sektioner – där varje sektion agerar som en egen zon med egen ingång och egna toaletter. Arenan är stängd, dvs att det inte går att lämna arenan för att gå ut i pauserna.

Totalt kan vi ta emot ca 450 personer in i arenan varav 350 på sittplats och 100 personer på ståplats. Ståplats är uppdelad i två delar där den ena delen kommer att vara reserverad till supporterföreningen Gröna Brigaden.

Samtliga platser kommer i första hand erbjudas till våra säsongskortsinnehavare. De platser som inte bokats fram till kl. 12:00 dagen innan match kommer vi att släppa upp till allmänheten. Dessa platser kommunicerar vi då ut i klubbens officiella kanaler.

Guldbiljettsinnehavare: Hur bokar jag?

Varje guldbiljettsinnehavare på sittplats har sin fribiljett reserverad fram till och med klockan 12:00 tisdag 14/9 (dagen före match). OBS! Är ni fler guldbiljettsinnehavare som tillhör samma sällskap, vänligen boka era namn tillsammans i ett mail. Varje guldbiljettsinnehavare på ståplats kommer ha möjlighet att boka en biljett på ståplats. Det kommer att vara först till kvarn fram till dess att kvoten av biljetter är slut.

Hur använder jag Guldbiljetten?

För att komma in i arenan måste du uppvisa guldbiljetten tillsammans med ytterligare en biljett som du kommer att få via sms eller mail dagen innan match. Vänligen ta del av den praktiska informationen vi gick ut med i förra veckan till er som anmält er till Guldbiljettsmiddagen genom att klicka HÄR!

Säsongskortsinnehavare utan Guldbiljett: Hur bokar jag?

Varje säsongskortsinnehavare utan guldbiljett på sittplats kommer ha möjlighet att sätta upp sig på en lista genom att maila namn och telefonnummer till [email protected] fram till och med den 14/9 kl.12:00. I mån av plats kommer denna att erbjudas i turordning. Biljettlänk mailas ut till de som erbjuds plats. Biljettpris 100kr.

Kommer jag kunna sitta på min ordinarie säsongskortplats?

Med anledning av restriktionerna som gäller under onsdagens träningsmatch kan du tyvärr inte räkna med att sitta på din ordinarie plats för ditt säsongskort. Arenan är blockad med varannan rad, därefter kommer det vara två stolar mellan varje sällskap som innefattar en till fyra personer. Det måste hela tiden vara en meters avstånd till nästa sällskap i samtliga riktningar. På ståplats kan du däremot ha ett sällskap på upp till åtta personer. Även där gäller en meters avstånd i samtliga riktningar från ett sällskap till nästa.

Hur bokar jag som inte har säsongskort?

De platser som inte bokats och blir över kommer kunna bokas av allmänheten. Dessa lösbiljetter kommer vi att släppa tisdag 14/9 under eftermiddagen. Detta kommunicerar vi då ut i klubbens officiella kanaler.

Hur kan jag underlätta så fler kommer in och kan se matchen?

Genom att i största möjliga mån boka platser i sällskap om två till fyra personer möjliggör vi för fler att kunna vara på plats. Vi uppmanar därför alla som kan boka i sällskap gör detta tillsammans.

Kommer det finnas kiosker öppna?

Tillgång till kiosk kommer att finnas inom varje sektion.

Tillgång till köp av souvenirer?

Vi har vår souvenirshop öppen innan matchstart mellan 18:00-18:45 samt en halvtimme efter match. Ingång till souvenirshopen sker utifrån till höger om huvudentrén.