Tack Sampan!

15 april 2021 10:00

Efter sex säsonger i Tingsryds AIF tackar den framgångsrika målvaktstränaren Mikael Sandberg för sig och ger sig ut på nya äventyr.


"Sampan" är kanske främst känd för sina år som spelare där han skördade stora framgångar i främst Frölunda men även i Linköping. Numera ägnar han istället all sin tid åt att utveckla målvakter och under sina år i Tingsryd har han verkligen gjort avtryck. Efter sex år i klubben väntar nu ett nytt äventyr för Mikael Sandberg.

-Jag har haft sex fantastiska år i TAIF och jag vill ta tillfället i akt att tacka alla ledare, personal och spelare som jag har haft förmånen att jobba med under mina år. Jag har fått vara med om både allsvensk final och avgörande matcher för att få slippa kval. Det har även varit både stimulerande och utvecklande att de två senaste säsongerna fått jobba som assisterande sportchef, säger Mikael Sandberg och fortsätter;

-Jag är väldigt stolt och glad över de målvakter som jag fått jobba med under mina sex år i föreningen och där jag förhoppningsvis bidragit med en skjuts i deras karriärer. Jag har nu fått en möjlighet att jobba i SHL med IK Oskarshamn och jag känner att det är en chans jag vill ta, säger Mikael Sandberg.

-Vi vill rikta ett stort tack till Mikael Sandberg för hans insatser i Tingsryds AIF under de sex säsonger som han starkt bidragit till att med stor framgång utvecklat våra målvakter, både i A-laget och i våra J-lag. Mikael har nu fått möjlighet att gå vidare i sin karriär och kommer att lämna oss per sista april. Vi vill från hela verksamheten rikta ett varmt tack och ett stort lycka till framöver, säger VD Niclas Henriksson.

Ett Stort Lycka till från oss alla i TAIF!