Hemmapremiär och familjedag!

18 september 2019 11:49

På fredag är det dags för Tingsryds AIF att inleda sin Hockeyallsvenska säsong, borta mot Kristianstads IK. Ni behöver dock inte vänta länge till hemmapremiären då det är match igen redan på söndag 22/9. Vita Hästen kommer till Nelson Garden Arena med nedsläpp kl. 15:00.


På söndag släpps pucken för säsongens första hemmamatch i Nelson Garden Arena. Det är nu allvaret börjar och vi behöver ert stöd redan från start. Vi hoppas att så många som möjligt tar sig till hallen och sluter ihop som den tigerfamilj vi är! Ta med er familj, släkt, vänner, arbetskollegor – you name it!

ALLT NI BEHÖVER VETA!

Arenan öppnar 1,5h innan matchstart.

MATCHVÄRD: BÖRJES I TINGSRYD - GÖR BYGDEN LEVANDE

Vi kommer att starta igång festen redan kl. 13:00 utanför arenan där det erbjuds flera olika aktiviteter.

– Åk karuseller

– Hoppa i vår hoppborg

– Upplev ponnyridning

– Ät våra goda popcorn och sockervadd

LADDA NER APPEN SPORTADMIN

För dig som medlem bjuds det på gratis kaffe i samband med matchen på söndag. Glöm inte teckna ditt medlemskap och ta del av detta goda erbjudande genom att visa upp medlemskapet i samtliga kiosker.

GRÖNA BRIGADEN, FANS, PUBLIK

Kl. 12:00 på söndag är alla som vill välkomna till Sabrinas nere på torget i Tingsryd som erbjuder pizzabuffé. I god tid innan matchen sluter vi tillsammans upp och marscherar därifrån till Nelson Garden Arena. Vi uppmanar samtliga att klä sig i TAIF-anda så att vi skapar en grön-vit upplevelse i hemmapremiären! Detta gäller hela vårt publikhav!

Kom igen nu Tingsryd och alla hockeyvänner där ute! Vi ses på söndag - mot 3 poäng och en hejdundrande hemmapremiär!

KÖP DIN BILJETT HÄR!

https://taif.ebiljett.nu/

FÖR DIG SOM ÄNNU INTE KÖPT SÄSONGSKORT KAN DU FORTFARANDE GÖRA DET HÄR!

https://www.taif.nu/sasongskort