TACK FÖR ALLT MAGNUS!

31 mars 2022 09:00

Det står nu klart att Magnus Bogren inte kommer fortsätta i Tingsryds AIF till nästa säsong.


Efter tre säsonger som huvudtränare i Tingsryds AIF står det nu klart att Magnus Bogren lämnar uppdraget och föreningen efter att kontraktet går ut i vår.

– Det har varit tre intensiva, utmanande, väldigt lärorika men framför allt mycket roliga år i Tingsryd. Jag och min familj blev från första stund välkomnade på ett underbart sätt och vi har trivts väldigt bra i Tingsryd, säger Magnus Bogren.

Magnus Bogren kom till Tingsryd som tränare/sportchef inför säsongen 2019/20 och har haft ansvaret för A-laget under tre säsonger. Att Magnus nu lämnar ser han inte så konstigt då kontraktet löper ut. – Jag sa i ett tidigt skede till TAIF att jag inte kommer ta något beslut om min framtid förrän efter säsongen och var medveten om att klubben då självklart behövde se på andra alternativ vilket nu skett. Det är inget konstigt med det, så funkar branschen och det finns absolut inga hard feelings, säger Magnus och fortsätter: – Jag önskar klubben och alla som jobbar i och för Tingsryd all lycka till framöver på den spännande resa man är inne på.

– Till sist så vill jag passa på att tacka ALLA som jag jobbat med eller stött på i olika sammanhang under min tid i Tingsryd. Det är lätt att glömma någon men jag vill verkligen tacka alla. Jag har haft förmånen att få jobba med många fantastiska spelare och kollegor, jag har träffat många underbara människor som stöttar TAIF på olika sätt. Så tack och lycka till, men först ha en skön sommar, avslutar Magnus Bogren.

Vi från Tingsryds AIF:s sida vill tacka Magnus för hans tre år i föreningen. Han har varigt väldigt professionell i sitt arbete och hjälpt föreningen och dess representationslag att ta steg i rätt riktning. Magnus är också en omtyckt person som kommer vara saknad i Nelson Gardens katakomber. Vi önskar Magnus stort lycka till med vad som än väntar i framtiden.

/Tingsryds AIF