Seger mot Väsby
Publicerad: 2020-10-23
Det blev en målexplosion i Nelson Garden Arena under fredagskvällen. Tingsryd visade på att man minsann kan göra mål på sina lägen efter att kvällens match slutade 8-2 till hemmalaget.

Hemmalaget inledde matchen med högt tempo och ett större övertag de första minutrarna. Det skulle komma en tidig utvisning för Väsby och Tingsryd fick möjlighet till spel i powerplay, men som dessvärre inte gav någon utdelning. Matchens första mål skulle istället göras genom Väsbys Raphael Lavoie. Men två minuter senare skickade hemmalagets Rasmus Bengtsson iväg ett skott från blålinjen som hittade igenom och därmed kvitterade man till 1-1. Det kom flera skott från tingsrydspelarna men inget som skulle ändra ställningen.

Tingsryds alla mållägen blev ett minne blått i andra perioden. Det ena målet kom efter det andra och gästande Väsby fick jobba hårt i egen zon. Det skulle göras hela 4 mål i andra perioden och samtliga från hemmalagets klubbor.

Inför tredje perioden var ställningen 5-1 till Tingsryd och hemmalaget hade fortsatt kontroll. Det skulle bli en ny målexplosion i sista perioden och man kunde stänga matchen med 8-2.

Slutresultatet blev 8-2 och därmed seger till Tingsryd.

Målskyttar Tingsryd: Rasmus Bengtsson 2, Jonatan Harju 2, Filip Cederqvist, Roman Semjonov 2, Jakob Heljemo

Målskyttar Väsby: Raphael Lavoie, Elliot Lorraine