Daniel Öhrn lämnar
Publicerad: 2023-04-18
Det står nu klart att våran kapten Daniel Öhrn kommer att lämna föreningen. Fyra säsonger blev det i den grönvita dressen, varav två som kapten.

Daniel Öhrn:

´Hej alla taifare

Det är dags för mig att meddela att min tid i klubben är över. Jag har haft totalt fyra fantastiska år som jag värdesätter otroligt högt. Att vi löste kontraktet och vann den sista matchen för säsongen känns väldigt bra och det är något jag alltid kommer ta med mig.

Jag vill börja med att tacka klubben i stort som tagit hand om mig och min sambo på ett fantastiskt sätt. Sen vill jag tacka alla spelare och ledare samt kanslipersonal som även om resultaten ibland uteblivit alltid gjort det roligt att komma till hallen. Jag har i er fått vänner för livet!

Sist men såklart inte minst vill jag tacka alla supportrar. Att ha fått vara lagkapten för denna anrika förening är för mig väldigt stort och jag hoppas jag burit ansvaret på ett i era ögon bra sätt.

Det är ni supportrar som gör det så speciellt att spela för Taif. Klubben firar i år 100 och det är ni som gör detta möjligt! Att det i en så pass liten ort som Tingsryd spelar ett hockeylag i Sveriges näst högsta liga är enormt imponerande och jag hoppas att det snart står en ny arena klar som skulle hjälpa klubben i sin väg framåt. Klubbkänslan som finns i föreningen är unik och om den fortsätter så kan ni med tillförsikt se fram emot 100 år till!

Stolthet Hjärta Tradition

Daniel Öhrn

Vi från föreningens sida vill tacka Daniel för hans prestationer och hans sätt att representera Tingsryds AIF. Tack för denna tiden!

Tingsryds AIF