INTE SLUTSÅLT ÄNNU!Bara timmar kvar till premiären och vi märker ett högt tryck och engagemang angående biljetter. MEN DET ÄR INTE SLUTSÅLT som vissa rykten gör gällande. Sittplats är slutsåld men det finns fortfarande många ståplatser kvar att tillgå. Så en uppmaning till alla er som står och väger i beslutet - Vi väntar oss en helt fantastisk publikmatch, missa inte möjligheten att få uppleva detta på plats. Förköp på https://taif.ebiljett.nu/ Eller på plats i biljettkiosken utanför den norra entrén! Varmt välkomna! Dela gärna denna information.

23 september 2018 12:05


<span class="fbPhotosPhotoCaption" data-ft="{"tn":"K"}" id="fbPhotoSnowliftCaption" tabindex="0">Bara timmar kvar till premiären och vi märker ett högt tryck och engagemang angående biljetter. MEN DET ÄR INTE SLUTSÅLT som vissa rykten gör gällande. Sittplats är slutsåld men det finns fortfarande många ståplatser kvar att tillgå.

Så en uppmaning till alla er som står och väger i beslutet - Vi väntar oss en helt fantastisk publikmatch, missa inte möjligheten att få uppleva detta på plats.

Förköp på https://taif.ebiljett.nu/

Eller på plats i biljettkiosken utanför den norra entrén!

Varmt välkomna!

Dela gärna denna information.