Förlust i kvällens bortamatch mot Mora
Publicerad: 2019-10-09
Ikväll gästade Tingsryd Jalas Arena där man tyvärr föll mot Mora. Slutresultatet skrivs 3-1.

I kvällens bortamatch mot Mora drar TAIF på sig fem utvisningar i första perioden och det är Mora som tar vara på ett 5-3 läge och tar ledningen med 1-0.

I andra perioden så utökar Mora till 2-0 efter skott och styrning. Mora skapar flera bra chanser som Arvid i målet räddar. TAIF har några bra chanser på slutet av perioden i samband med ett powerplay.

I tredje och sista perioden så gör TAIF sin bästa period och får utdelning genom Joseph Jonsson. När det är en minut kvar så har vi chansen att kvittera när vi spelar 6-4 men Mora gör 3-1 i tom bur. Detta är en match där vi inte riktigt är med i de två första perioderna och det är där matchen förloras.

Målskyttar Mora: Johan Persson, David Goodwin, Måns Carlsson.

Målskyttar Tingsryd: Joseph Jonsson.

Nu tar vi nya tag och laddar om inför nästa match som sker på fredag då Södertälje gästar oss. Alla till Nelson Garden Arena!