Förlust borta mot Almtuna
Publicerad: 2021-10-01
Det blev förlust i kvällens bortamatch mot Almtuna efter slutresultatet 7-2. Nya tag mot Modo på hemmais onsdag den 6 oktober!

Matchen börjar lite trevande där båda lagen känner på varandra. Vi har lite problem med deras kvicka vändningar, trots de lyckas vi få fast pucken djupt i deras zon flera gånger och känslan är att vi är närmast ett ledningsmål. Efter 8 minuter kommer de också genom Ludvig Elvenes. Och känslan är att vi är på väg att ta över matchen, men efter drygt 13 minuter kan Almtuna kvittera till 1-1 och så slutar också perioden.

Period siffror 1-1

Andra perioden blir en händelserik tillställning. Vi börjar bra med hög fart och lyckas pressa Almtuna till misstag. Efter blir Jakob Heljemo och vi tilldömt ett straffslag som Daniel Öhrn kan göra 2-1 på. Därefter var det slut på det roliga, vi spelar inte bra alls och Almtuna kan relativt enkelt gå upp till en 5-2-ledning.

Period siffror 1-4

Tredje perioden blir en ganska avslagen historia. Vi försöker komma ikapp och skapar några fina lägen utan att lyckas få in någon puck. Istället kan Almtuna göra 6-2 och 7-2 båda målen i numerärt överläge.

Slutresultat 7-2

Målskyttar Almtuna: Johan Eriksson 2, Alexander Svensson, Jesper Norbäck, Hampus Harlestam 2, Sebastian Benker

Målskyttar Tingsryd: Ludvig Elvenes, Daniel Öhrn

Nästa hemmamatch är kommande onsdag den 6 oktober kl. 19.00 då MoDo besöker oss. Varmt välkommen!