Straffseger mot Kristianstad
Publicerad: 2020-09-11
Vinst på straffar denna fredagskväll mot seriekollegan Kristianstads IK. Matchen slutade 4-3 till Tingsryd.

TAIF spelar sin andra träningsmatch för säsongen mot Kristianstad på bortais där man vann med 4-3 efter straffar. Matchen präglades som övriga försäsongsmatcher av väldigt många utvsningar. Tingsryd gjorde två mål i powerplay och släppte in två mål i boxplay. Med endast några få minuter kvar av tredje perioden drog Tingsyd på sig en utvisning, Kristianstad begärde timeout och kunde därefter kvittera till 3-3.

Straffar skulle krävas för att avgöra matchen där Jonatan Harju och David Gustafsson satte sina straffar och Andreas Ljunggren räddade båda sina i målet.

Kristianstad - Tingsryd

(2-1, 0-1, 1-1, 0-0, 0-1)

Målskyttar Kristianstad: Erik Santesson, Erik Flood, Kevin Wennström

Målskyttar Tingsryd: Anton Svensson 2, Felix Olsson, Jonatan Harju (avgörande straff)