Tingsryd Marknad 2020 inställd

17 juni 2020 10:00

Vi är ledsna att behöva meddela att vår kära tradition Tingsryd Marknad 2020 är inställd till följd av Covid-19 pandemin. För att minska det ekonomiska tappet för föreningen vädjar vi om er hjälp.


Att ställa in årets upplaga av Tingsryd Marknad känns väldigt tråkigt, samtidigt ganska självklart och väntat med tanke på omständigheterna. Det känns extra trist då vi också är medvetna om att fler föreningar på orten drabbas av detta beslut. Men vi har tagit detta beslut eftersom vi inte ser någon möjlighet att kunna genomföra marknaden på ett tryggt och säkert sätt, utan vi får ställa oss i raden av fler arrangemang denna sommar som inte kan genomföras utan vi ser fram emot en återkomst sommaren 2021.

Med tanke på att marknaden är en av våra stora intäktskällor kommer detta påverka vår ekonomi negativt. I april fick även ställa in det årliga evenemanget ”Powerplay” som skulle gått av stapeln i maj månad. Som ni förstår blir det ekonomiska tappet stort och vi riskerar att gå miste om ca 400 000:- i intäkter.

För drygt ett par månader sedan startade vi en insamling ”Tillsammans tar vi oss igenom Corona” där man kan Swisha eller via Bankgiro sätta in ett valfritt belopp som kommer att hjälpa oss att täcka upp för de tapp vi pga Coranapandemin drabbats av.

Alla bidrag är oerhört välkomna och kommer att hjälpa oss i rätt riktning. Tack för er förståelse och stöd.

Tillsammans tar vi oss igenom Corona!

Märkt "Corona"

Swishnr: 123 65 36 288

Bankgironr: 142-0264

Var rädda om Varandra/ Tingsryds AIF