5-0-seger i sista försäsongsmatchen
Publicerad: 2020-09-25
Under fredagskvällen spelades sista matchen på försäsongen där man tog emot IF Troja Ljungby. Matchen slutade med en 5-0-seger.

Tingsryd gick in starkt i matchen redan från start och efter bara 2 minuter gjorde Tingsryds Jonatan Harju matchens första mål. Efter denna målöppning fortsatte man att sätta press mot Troja vilket resulterade i ytterligare ett mål som gjordes av Roman Semjonovs. Några minuter senare gör Ludvig Elvenes 3-0 för Tingsryd.

De siffrorna skulle stå sig till början av den sista perioden då Tingsryds David Gustafsson matade in 4-0. Bara sekunder därefter skulle matchens tidigare målskytt Jonatan Harju sätta ytterligare ett mål.

Målvakten Andreas Ljunggren höll nollan för hemmalaget och såg riktigt lugn och stabil ut i kassen.

Hemmalaget gick alltså segrande ur kvällens match mot rivalen Troja-Ljungby med slutresultatet 5-0.

Målskyttar Tingsryd: Jonatan Harju 2, Roman Semjonovs, Ludvig Elvenes, David Gustafsson